In de jury nemen dit jaar plaats:

Johanna Höffken
Johanna Höffken
Johanna Höffken werkt als Assistant Professor in Innovation Sciences aan de TU Eindhoven. In haar onderzoek en onderwijs staan vragen rondom „Responsible Innovations“ centraal . In 2020 werd zij tot Docent van het Jaar gekozen.
Mariska Kleemans
Mariska Kleemans
Mariska Kleemans in opleidingsverantwoordelijke en UHD bij de Opleiding Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit. Ook werkt zij in het Radboud Teaching and Learning Centre en is ze bestuurslid van het ComeniusNetwerk. Wat Mariska beweegt is het streven naar nog beter onderwijs, waarin aandacht is voor zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van iedere student.

Ronald Spruit
Ronald Spruit
Ronald Spruit is onderwijskundig adviseur en trainer digitale didactiek bij het Leer en Innovatiecentrum van Avans Hogeschool en aanvoerder van de landelijke versnellingszone Faciliteren en professionaliseren van docenten. Wat Ronald beweegt is dat hij iedere dag samen met collega’s mag werken aan het verbeteren van het onderwijs.
Enrico Bosters
Enrico Bosters
Enrico Bosters is student aan de Fontys lerarenopleiding voor economie. Naast zijn studie is Enrico lid van de Centrale Medezeggenschapsraad van de Fontys Hogescholen. Enrico houdt zich binnen de CMR bezig met blended learning en neemt Enrico deel aan de vergaderingen van het ISO.
Aukje de Ruijter
Aukje de Ruijter
Aukje de Ruijter is bestuurslid bij het Interstedelijk Studenten Overleg. Zij zet zich dit jaar in voor docentprofessionalisering, Innovatie & Digitalisering en studentenwelzijn. Hiervoor heeft zij Onderwijs & Innovatie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Wat Aukje beweegt is om zich iedere dag in te zetten voor de belangen van studenten en het onderwijs te verbeteren.